Тарифи змінилися: всіх користувачів монобанк попередили

Що чекає клієнтів. Один з найбільших і молодих банків України вносить зміни в сітці тарифів. Йдеться про Monobank, який давно завоював популярність серед клієнтів. Як повідомив один із співзасновників банку, в офіційному телеграм-каналі, тарифи для клієнтів зміняться з 1 вересня.

По-перше, інший буде тариф на плату за залишком на карті – вона буде 7% річних. За словами керівництва банку, причина в тому, що ставки за строковими депозитами за останній час впали дуже сильно, тому на даний момент відкривати такий депозит стало клієнту невигідно. Вигідніше тримати залишок коштів на вашій банківській картці. Крім того знижується оплата за використання кредитного ліміту за картками для тих клієнтів, які є “прострочили” час, коли за використання грошей по кредитці не знімається комісія.

Як повідомляється, буде знижена на 0,1% ставка по чорним картками – її розмір складе 3,1% в місяць, замість 3,2% в місяць, які були раніше. За платиновим і залізним картками ставки знизяться ще більше – 2,9 відсотків на місяць, замість 3,1 відсотків на місяць.

Крім того зміняться вимоги до обов’язкового Ставка по чорним картками внеску за кредитним лімітом на карті. Якщо раніше необхідно було внести на карту не менше 5% від заборгованості за станом на кінець поточного місяця. Те відтепер клієнти, які вичерпали кредитний ліміт, зобов’язані заплатити 4%.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.