Перший електромобіль Xiaomi виявився гіршим за автомобіль Tesla

Китайський електрокар Xiaopeng P7 продається з минулого місяця, і судячи по першому етапу, «вбити» Tesla у нього поки не виходить. Рекламна кампанія з гучними гаслами привертала увагу багатьох фахівців і рядових споживачів. Однак на ділі вийшло так, що автомобілебудівники випустили на ринок сиру модель. Всього обіцяного втілено в P7 не було.

Фактіческім підтвердженням нечесної гри компанії Xiaopeng Motors послужив резонансний випадок. Якийсь містер Ванг купив собі два електрокара – Xiaopeng P7 і Xiaopeng G3. Якщо до останньої моделі у автолюбителя нарікань не було, то до новинки претензій маса. Як публічної демонстрації чоловік всі проблеми електрокара надрукував на аркушах паперу, обклеївши ними весь кузов і скла. До речі, «недороблені» авто Ванг пригнав прямо до сервісного центру бренду.


На аркушах були позначені наступні несправності – сторонні шуми, тремтіння педалей і рульового колеса, непрацюючий Bluetooth, дальність ходу не відповідає заявленому виробником, не працює функція бездротового відкриття і закриття багажника і ще ряд несправностей. Що не дивно, так це реакція співробітників сервісу. Вони викликали правоохоронців, які відвезли організатора анти-піару для розгляду в ділянку.

До слова помітити, невдачливий автолюбитель з цими проблемами звертався в сервісний центр виробника не раз. Через те, що вирішити проблеми співробітники не могли, доводилося їздити досить часто. Коли терпець урвався, чоловік вирішив вдатися до більш радикального методу.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.