ПриватБанк і Ощадбанк і всі інші будуть закриті: українцям назвали дати

Банки закриють на три дні. У серпні українці зіткнуться з тим, що в певні дні всі українські банки підуть на тривалі вихідні. Зокрема, двері фінансових установ будуть закриті протягом трьох днів поспіль у зв’язку зі святкуванням в Україні загальнодержавного свята Дня Незалежності.  Вже через тиждень все банки в Україні будуть закриті протягом трьох днів. Так, в період з 22 по 24 серпня в країні будуть тривалі вихідні, пов’язані зі святкуванням Дня Незалежності України, який цього року припадає на понеділок, 24 серпня.

Раніше Національний банк України затвердив календар вихідних днів, згідно з яким в серпні всі фінансові установи країни будуть закриті на вихідні з суботи по понеділок включно. Банківські вихідні, затверджені Нацбанком, збігаються з загальним графіком святкових і вихідних днів в Україні. Згідно із законодавством якщо загальнодержавне свято збігається з вихідним днем, тобто з суботою або неділею, то вихідний, приурочений до свята, переноситься на найближчий робочий день. Питання про перенесення святкових днів і про вихідні дні на державному рівні вирішується на початку року, а також складається графік святкових і вихідних днів в країні. Так, в поточному році переносів робочих днів більше не буде.

Після святкування Дня Незалежності України в 2020 році наступний додатковий вихідний очікує українців у будні дні 14 жовтня і 25 грудня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.