ПриватБанк змінив умови зняття готівки: що потрібно знати

ПриватБанк запустив в Україні новий сервіс. З 1 серпня в Україні стала доступна нова послуга від ПриваБанк “Готівка на касі”. Відтепер клієнти банку можуть знімати готівку на касі супермаркетів і інших торгових точок, за умови, що оплатять товар банківською картою. При цьому Приватбанк не бере комісію за цю послугу.

Клієнти побоювалися, що нововведення спричинить за собою будь-які труднощі. Але насправді зняти гроші на касі дуже просто. Для цього потрібно повідомити касиру, що ви хочете зняти готівку, при цьому ліміт на зняття готівки 500 грн. Після ввести правильний pin-код і забрати готівку. Але перед цим потрібно попередньо зробити покупку товару або послуги, сплативши карткою.

При виникненні будь-яких неполадок, необхідно відразу зателефонувати на гарячу лінію ПриватБанку, щоб негайно вирішити з’явилися проблеми. У банку впевнені, що нова послуга буде корисна клієнтам, так як не треба шукати банкомат або чекати в черзі. На сьогодні отримати готівку з картки ПриватБанку можна в POS-терміналах 65 000 українських торгових точок, підключених до сервісу “Готівка на касі”. Надалі новий сервіс буде охоплювати ширшу партнерську мережу, щоб послуга була максимально відкритою і доступною для власників карток різних банків у всіх торгових точок України.

В Україні вже підключилося до видачі готівки на касі 223 тис. терміналів Привату. Найактивніше включилися в такий проект Київ, Одеса, Івано-Франківськ, Чернігів, Черкаси, Хмельницький.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.