Lucid Air обійде Tesla Model S за запасом ходу

У грудні минулого року представники Lucid Motors приписували своєму електрокару Lucid Air запас ходу 640 км. Тоді цей показник не був чимось дивним. Однак останні випробування збільшили інтерес громадськості до даної моделі. Майбутня новинка проїжджає значно більше лідера в цьому сегменті – Tesla Model S, який на одному заряді долає 647 км.

На сьогоднішній день, прийнятний запас ходу для електрокарів варіюється в межах 320-480 км. «Люксовий» седан Lucid Air на випробуваннях в інженерної компанії FEV North America показав результат 830 км. З огляду на, що модель вийде на ринок на початку 2021 року вона може і справді потрапити в історію, як самий «далекобійний» серійний електрокар. Правда не варто забувати і про Ілоні Масці, який анонсував вихід Tesla Roadster в 2021 році з запасом ходу до 1 тис. Км.

Крім цього, Lucid Air перевершить Model S розкішшю обробки салону, а також швидкістю розгону: 0-100 км / год за 2,5 с. Вартість, до речі, також буде вище – кільком більше 100 000 доларів. На початку нинішнього року було дано старт попереднім замовленням з датою початку поставок у вересні 2020 року, але через пандемію компанія перенесла випуск до початку 2021 року.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.