Київстар подарував абонентам трьохмісячний безліміт

Радісна новина для клієнтів “Київстару”. Крім того, що мобільний оператор “Київстар” займається наданням мобільного зв’язку, він також має в своєму розпорядженні і інші сервіси, такими як, наприклад, “Київстар ТВ”, який дозволяє отримати доступ до великої бази фільмів і багатьом телеканалам. Тепер користувачам цього сервісу надали вигідну акцію. Ті клієнти, які використовували “Київстар ТВ” за тарифом “Легкий старт”, зможуть надалі продовжити передплату за тарифом “Сімейний”, при цьому отримають на перші три місяці використання сервісу скидку в 100 процентів.

“Сімейний” – не єдиний тариф, на який можуть перевестись клієнта. Для того, щоб це зробити, досить звернутися до оператора мобільного зв’язку, або запустити програму «Мій Київстар”. Змінити тариф можна навіть до того, як “Легкий старт” закінчить свого часу підписки. “Легкий старт” – пропозиція, яка спрямована на тих, хто сумнівається, чи хоче він використовувати “Київстар ТВ”. Тариф передбачає доступ до двох сотень телеканалів і двом тисячам фільмів і серіалів.

В “Київстарі”, проте, відзначають, що бізнес-клієнти, які підключали послугу до 17 серпня не отримають зміни тарифного плану. Всі інші тарифи також не отримають змін.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.