В Київстар тарифи “зрізали” на 50 відсотків

Мобільний оператор «Київстар» займається не тільки зв’язком, але і іншими сферами послуг. Так, абоненти можуть скористатися, наприклад, послугою «Київстар ТВ» і отримувати доступ до великих колекцій фільмів і телеканалів. Тепер для клієнтів підготували нові акції. Така інформація з’явилася на офіційному порталі мобільного оператора «Київстар». Відзначається, що вже з 18 серпня ті клієнти, які спробували «Київстар ТВ» в режимі «Легкий старт», зможуть продовжити підписку за тарифом «Сімейний». При цьому перші три місяці абоненти стануть отримати знижку на послуги в 50 відсотків.

Крім того, якщо є бажання підключити інший тариф, а не вибирати «Сімейний», то це можна зробити. Для цього потрібно всього лише звернутися до оператора мобільного зв’язку. Також зробити це можна в додатку «Мій Київстар». Причому така можливість відкрита для абонентів навіть до того, як дії «Легкого старту» були завершені. При цьому підкреслюється, що послуга «Легкий старт» спрямована перш за все на тих, хто хоче спробувати «Київстар ТВ». Послуга включає в себе доступ до понад 200 телеканалам, а також відеотеку з більше 2 000 фільмів і серіалів на одній платформі. Діє такий тариф один місяць, а за нього не передбачається додаткової плати.

У компанії «Київстар» підкреслюють, що для бізнес-клієнтів або для абонентів, які підключили цю послугу до 17 серпня, умови тарифного плану мінятися не будуть. Всі інші тарифи залишаються так само без змін. В “Київстар” відзначають, що в 2020 році до швидкісного мобільного інтернету було підключено п’ять тисяч і населених пунктів. А через два роки в компанії планують підключити 12 тясяч населених пунктів до швидкісного інтернету.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.