Відео виклик в Telegram доступні на Android-смартфонах

«Телеграм» почав тестувати нову для себе опцію відеодзвінків на пристроях на базі Android і macOS. Трохи раніше до нової функції встигли долучитися власники айфонів і інших iOS-девайсів. Можливість спілкування з приятелями в відеоформаті на всіх перерахованих вище пристроях поки тестується. По завершенні випробувань і усунення виявлених недоробок відеодзвінки стануть доступні для всіх абонентів месенджера. Озвучений творцем сервісу Павлом Дуровим термін виходу відповідного оновлення – 2020 рік.

За словами знайомих з «внутрішньою кухнею» Telegram експертів, розробники можуть приурочити реліз стабільної версії до ювілейної для месенджера датою (7-річчя з дня заснування сервісу випадає на 14 серпня, тобто на завтра). Іменуватися стабільна версія буде Telegram 7.0.

Тестування відеодзвінків в ІОС-пристроях почалося в червні. Номер відповідної бета-версії – 6.3. Випробувальна оновлення для інших прошивок іменується 7.0 beta.

Долучитися до моніторингу нової функції можна шляхом установки одного з вищезазначених оновлень, з подальшим переходом в чат, відкриттям меню (розташоване вгорі праворуч) і вибору відповідної функції.

Обіцянка Дурова впровадити відеодзвінки до новорічних свят датована квітнем цього року. Судячи з інтенсифікації робіт, команда Telegram вирішила виконати «клятву» свого шефа якомога швидше.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.