Viber запускає нову функцію, яка знадобиться кожному

Компанія Viber оголосила про запуск декількох інструментів, які зменшать поширення спаму і будуть забезпечувати конфіденційність завдяки налаштуванням і обмеженням пошуку користувачів за логіном. Зокрема, тепер користувачі Viber зможуть самостійно вирішувати, хто може додавати їх до спільнот і груповим чатах – хто завгодно або тільки їх контакти. Щоб змінити цю настройку необхідно: перейти в розділ «Ще»> «Налаштування»> «Конфіденційність»> «Групи»> «Список тих, хто може додавати мене в групові чати».

Крім цього, запрошення в співтовариства і групові чати від невідомих користувачів Viber будуть автоматично надходити в нову папку з запитами на спілкування. Це дозволить структурувати основний список чатів і вберегти його від небажаних запитів. Нова функція пошуку людей в Viber відкриває нові можливості розширення соціальних контактів, без шкоди конфіденційності користувачів. Як тільки хтось буде шукати ім’я користувача в рядку пошуку Viber, воно з’явиться в результатах пошуку разом із зображенням профілю.

Для збереження приватності все чати з контактами, знайденими за допомогою функції пошуку, будуть додатково захищені. Зокрема, номер телефону буде прихованим до того моменту, поки користувачі не захочуть це змінити, статус в мережі також прихований, а голосові і відеодзвінки – недоступні. Якщо користувачі не хочуть, щоб їх можна було знайти за допомогою функції пошуку, необхідно перейти в розділ «Ще»> «Налаштування»> «Конфіденційність»> «Дозволити пошук за логіном».

Перш, ніж функція пошуку людей в Viber за логіном і папка з запитами на спілкування стануть доступними в усьому світі, їх спочатку протестують в окремих країнах. Нагадаємо, що згідно з даними InMind Viber є найпопулярнішим месенджером в Україні, далі йдуть Facebook Messenger, Telegram, WhatsApp і Skype.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.