В ПриватБанку масштабні поновлення: “Приват24” тепер працює по-новому – розширені функції

Тепер все буде інакше. Більшість українців настільки звикли до банківських карт, що тепер завжди розплачуються в супермаркетах ними, не маючи потреби обов’язково зняти готівку. Однак тепер в «ПриватБанку» додали нову функцію, за допомогою якої можна розплачуватися за товар ще простіше.

«ПриватБанк» запустив перші в країні біометричні POS-термінали. Нову функцію пояснив керівник напрямку обслуговування торгових підприємств «ПриватБанку» Євген Васильцов. За його словами, багато людей вже навіть не носять з собою банківські картки, так як всі дані зберігають у своїх гаджетах. За допомогою мобільного телефону можна і розплачуватися. Однак в «ПриватБанку» вирішили піти далі, каже Євген Васильцов, і надати таку функцію, з якої можна розплатитися навіть в тому випадку, якщо телефон був забутий вдома. За допомогою біометричних терміналів розплатитися можна буквально своїм обличчям. Для цього слід зробити три різних Селфі, з різних ракурсів. Після цього потрібно прикріпити ці знімки до однієї зі своїх банківських карт. Далі в «Приват24» варто включити функцію FacePay24.

Відзначається, що для оплати особою в POS-терміналах потрібно після введення суми натиснути на «оплату особою», а після – подивитися на фронтальну камеру. Коли дані «пройдуть», залишиться лише ввести пін-код від картки, яка підключена до функції. Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Україні хочуть перевести банківський спектр в цифровий сектор. Відзначається, що більшість тих послуг, за якими раніше потрібно було звертатися безпосередньо до відділення, тепер клієнти зможуть отримати в дистанційному режимі.

Також повідомлялося, що нерідко трапляється так, що потрібно зняти готівку кошти з карти, а в тому чи іншому банкоматі не вистачає грошей на даний момент. У таких випадках зазвичай потрібно шукати ще один термінал, однак в «ПриватБанку» придумали інший вихід із ситуації: тепер готівку зі своєї картки можна зняти в магазині.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.