Найпривабливіший смартфон Xiaomi став більш доступним

Xiaomi Mi Note 10 – це дуже цікавий смартфон, який став ще цікавіше завдяки впавшої ціни. Він оснащений AMOLED-матрицею діагоналлю 6.47 дюймів і роздільною здатністю Full HD + (2340 х 1080). На мінімальній яскравості дисплей добре читається в день і вночі. Безумовно, це не флагманський дисплей рівня Samsung Galaxy Note 20 і подібних флагманів, але він і коштує відповідно.

У смартфона є деякі нотки преміальності завдяки заокругленим кутах, зігнутим гранях дисплея і вирізі для фронтальної камери, які гармонійно створюють цікавий і приємний дизайн. На жаль, подібний дисплей досить дорогий в ремонті. У нього вбудований дактилоскопічний сенсор, який не такий швидкий, як стандартні, але все одно дуже непоганий і технологічний.

Пристрій працює на субфлагманском чіпсеті Qualcomm Snapdragon 730G, який виконаний по восьминанометровому техпроцесу. Безумовно, даний пристрій під час виходу програвало прямому конкуренту в особі Realme X2 Pro за ціною, але все одно його з надлишком вистачає для середньостатистичного користувача. У парі з чіпсетом працюють 6 ГБ оперативної пам’яті, а внутрішньої пам’яті користувачеві доступно 128 ГБ. У тому випадку, якщо вам мало такого обсягу, є Xiaomi Mi Note 10 Pro з подвоєним об’ємом пам’яті.

Смартфон оснащений основний квадрокамерой з головним модулем на 108 МП, телеоб’єктивом на 12 МП з двократним оптичним зумом, телеоб’єктивом на 5 МП з п’ятикратним оптичним зумом і OIS, ширококутним об’єктивом на 20 МП з кутом огляду 117 градусів і макрооб’єктиву на 2 МП. Ще однією важливою перевагою пристрою можна назвати його акумулятор, обсяг якого становить 5260 мАг. Є підтримка швидкої зарядки потужністю 30W, яка дозволяє зарядити пристрій з нуля до ста відсотків всього за 65 хвилин. З огляду на ємність акумулятора, така швидка зарядка дійсно вражає.

 

Цей пристрій на старті продажів коштувало близько 15 тисяч гривень, зараз же ціна впала приблизно до 10 тисяч, і тепер воно дійсно виглядає, як дуже вдалий варіант для придбання.
Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.