Один з найпопулярніших iPhone в Україні став більш доступним

Думаю, ні для кого не секрет, що iPhone XR, залишаючись одним з найпопулярніших смартфонів з продажу серед моделей компанії Apple, постійно падає в ціні, через що стає ще більш приємним для потенційного покупця. На початку цього року кілька авторизованих українських реселерів техніки Apple продавали даний смартфон у версії з 64 ГБ внутрішньої пам’яті за ціною нижче 22 тисяч гривень.

Вартість даної версії iPhone XR в офіційних рітейлерів на даний момент становить 14 707 гривень, при цьому версія з подвоєним об’ємом внутрішньої пам’яті також впала в ціні і тепер коштує рівно на тисячу гривень дорожче – 15 263 гривень. Варто відзначити, що в магазинах, які продають “сірі” версії iPhone XR, початкова версія коштує не так багато – його ціна становить 13 400 гривень.

Безумовно, iPhone XR ще не раз впаде в ціні до кінця цього року. Офіційний цінник смартфона зменшувався вже два рази в цьому році. Очікується, що наступне падіння ціни станеться приблизно за два місяці, після того, як вийде Дванадцяте покоління iPhone. Нагадаємо, що дана модель за підсумками першої половини поточного року став одним із найбільш продаваних. Модель користується великим попитом через те, що об’єднує в собі сучасний дизайн і відносно низьку вартість.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.