“Київстар” зробив клієнтам неочікуваний подарунок

Один з найбільших операторів мобільного зв’язку в Україні, компанія “Київстар”, зробив своїм клієнтам унікальний літній подарунок, згідно з яким безліч абонентів мережі “Київстар” отримують можливість подвоїти свої тарифні нарахування абсолютно безкоштовно. Клієнти компанії “Київстар” цього літа точно залишаться задоволені своїм вибором мобільного оператора, який не тільки часто радує клієнтів новими послугами і вигідними пропозиціями, але також і балує їх цікавими акціями, які дозволяють економити і отримувати приємні бонуси за невелику плату. Однією з таких акцій стало унікальна пропозиція від “Київстар”, яке буде діяти до кінця серпня.

Так, багато клієнтів, які користуються послугами мобільного зв’язку за передоплатою, або ж є користувачами тарифу “Все разом”, а також абоненти, які уклали контракти з мобільним оператором, можуть підключити спеціальну послугу “Удвічі більше”, згідно з якою всі нарахування за тарифним планом подвоюються . Тобто абоненти мають унікальну можливість в два рази збільшити кількість мегабайт для мобільного інтернету, отримати більше хвилин на голосові дзвінки і подвійну кількість SMS-повідомлень.

Таку акцію можна підключити, сплативши абонентську плату за тарифним планом і зателефонувати на номер 222 або ж набрати комбінацію цифр * 222 # і кнопку виклику. Протягом наступних 24 годин клієнти отримають подвійний обсяг всіх тарифних нарахувань.

У компанії “Київстар” відзначають, що всього за один місяць акції “Удвічі більше” клієнти отримали 3,5 мільйона гігабайт мобільного інтернету, 90 мільйонів хвилин для дзвінків за кордон, а також 29 мільйонів SMS-повідомлень. Дану акцію не зможуть підключити тільки бізнес-абоненти, і клієнти компанії, які користуються тарифами зі спеціальними умовами Київстар Комфорт 2018, Професіонал, Дзвінки для батьків, Інтернет для батьків, SIM для пристроїв, Smart SIM.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.