Абоненти не розуміють, що відбувається: Vodafone різко змінив тарифи

Абоненти не розуміють, що відбувається: Vodafone різко змінив тарифи. Оператор Vodafone, один з найсерйозніших конкурентів для компаній провайдерів мобільного зв’язку в Україні “Київстар” і “Lifecell” продовжує дивувати не тільки клієнтів, але і конкурентів.

Компанія запропонувала один з найбільш вигідних тарифних сіток за найнижчою абонентської ціною 3 грн в день, або 100 грн за календарний місяць. У тарифному плані за 100 грн в місяць від Vodafone пропонують 20 ГБ 3G \ 4G-інтернету, в пакет входить надання 700 хвилин дзвінків на номери всіх українських операторів, включаючи, номери стаціонарного зв’язку. Крім того, в тарифному плані послуги Vodafone Video Pass, яка дає можливість без використання трафіку дивитися Megogo, Netflix і YouTube.

На данній момент в тариф включена акція, згідно з якою для користувачів Vodafone Video Pass, є можливість чотири місяці безкоштовного користування YouTube Premium. Новий тарифний план називається Vodafone SuperNet Turbo. Абонентська плата в ньому становить сто гривень за календарний місяць, або три гривні і тридцять копійок в день. На сторінці тарифу на сайті Vodafone можна також ознайомитися зі спеціальними умовами, що діють в деяких регіонах України.

Раніше мобільні оператори запропонували безкоштовні послуги, щасливчиками стали українські медики. У ситуації, що склалася три найбільші оператори мобільного зв’язку надали безкоштовну зв’язок для медичних працівників.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.