Смартфон Xiaomi Mi 10 значно обвалився в ціні

Флагманський Xiaomi Mi 10, який був презентований на початку цього року, спочатку був набагато дорожче, ніж минулорічні флагмани на анонсі. Наприклад, минулорічний Xiaomi Mi 9 на старті продажів коштував близько 400 доларів, а новий Xiaomi Mi 10 – близько 900 доларів, тобто він був більш ніж вдвічі дорожче (мова йде про базові версіях обох смартфонів). Що цікаво, пройшло буквально кілька місяців, і ціна на даний пристрій впало до рекордно низького показника.

Базова конфігурація пристрою оснащена 8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті. До завтра ціна на пристрій на китайській платформі AliExpress знижена до п’ятисот п’ятдесяти доларів, що набагато дешевше, ніж було на презентації. По суті, за півроку ціна на даний флагманський смартфон впала більш, ніж на сорок відсотків.

Смартфон працює на флагманської семінанометровой платформі Qualcomm Snapdragon 865. Одне з дуже важливих переваг пристрою є найпотужніший акумулятор з усіх, які коли-небудь були у флагмани Mi – його обсяг дорівнює 4780 мАг. Є підтримка провідний зарядки USB PD 3.0 і бездротової зарядки QI, потужність і тієї, і іншої становить 30W. Потужність реверсивної бездротової зарядки становить 5W. Смартфон також отримав стереодинаміки, Bluetooth 5.0 і модуль NFC для безконтактної оплати. Є також стандарт захисту від вологи і пилу IP68.

Смартфон отримав OLED-дисплей з частотою оновлення 90 Гц, є підтримка стандарту HDR10 +, дозвіл складає FullHD + з поправкою на співвідношення сторін, діагональ – 6.67 “. У верхньому лівому кутку розміщена фронтальна камера дозволом 20 МП, в дисплей також вбудували сканер відбитків пальців. При цьому пристрій одержав основну квадрокамеру, що складається з модуля на 108 МП, ширококутний сенсора на 13 МП і двох сенсорів на 2 МП (для макро і для аналізу глибини сцени).

Xiaomi Mi 10 працює на операційній системі Android 10 з оболонкою MIUI 11, але вже в найближчі місяці він повинен отримати стабільну прошивку MIUI 12, засновану на одинадцятій версії операційної системи Android. На даний момент користувачі цього смартфона з Китаю вже тестують цю прошивку.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.