Представили найдоступніший варіант Xiaomi Redmi 9A

Компанія Xiaomi випустила новий доступний смартфон Redmi 9A місяць тому в Китаї, і тоді смартфон був доступний в єдиній версії з 4 ГБ оперативної і 64 ГБ вбудованої пам’яті. Зараз китайська компанія випустила смартфон у другому варіанті, який буде дешевшим. Тепер до придбання доступна версія з 2 Гб оперативної і 32 Гб вбудованої пам’яті.

Дана версія була презентована в Європі, але даний анонс дуже особливий завдяки ціні 71 долар, а в Європі вона ж коштувала 99 євро. Дана комплектація вже доступна в онлайн-магазинах в Китаї. Нагадаємо, що Redmi 9A отримав IPS-дисплей з діагоналлю 6.53 дюйма з роздільною здатністю 720 x 1600 і співвідношенням сторін 20 до 9. На передній панелі розміщена фронтальна камера з роздільною здатністю 5 МП, яка підтримує HDR і може розпізнавати обличчя. На задній панелі смартфона розміщена камера на 13 МП, яка підтримує HDR, портретний режим, розпізнавання осіб з штучним інтелектом, таймлапс фото і зйомку відео в 1080p 30fps.

Смартфон працює на чіпсеті початкового рівня MediaTek Helio G25, який призначений для бюджетного гейминга. За автономність відповідає акумулятор об’ємом 5000 мАч, у якого є підтримка зарядки потужністю 10W. Смартфон працює на операційній системі Android 10 з оболонкою MIUI 12, яка встановлена ​​з коробки. Смартфон отримав слот під дві SIM-карти і карту пам’яті формату microSD. У нього також є стереодинаміки, Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 5.0, GPS і миниджек 3.5 міліметрів. На жаль, пристрій оснащений роз’ємом microUSB, але не отримало сканера відбитків пальців.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.