Оновлений Viber отримав ряд цікавих функцій

Розробники Viber представили чергове оновлення. Його цифровий номер – 13.5. Ключова особливість вдосконаленої версії – можливість створення стікерів зі своїх фото. Ще одна цікава функція оновленого додатка – приховування виконаних (і помічених як такі) заміток. Скористатися цією можливістю не складе труднощів: досить зайти в налаштування і активувати опцію.

Для створення стікера зі своїм світлим образом потрібно зайти в чат, знайти відповідний своїм настроєм знак емодзі, клікнути на розташований праворуч «+» і натиснути на напис «Створити наклейку». Крім того, існує можливість створення цілого пакету таких наклейок і шанс похвалитися результатом своєї творчості перед партнерами по листуванню. Однак в цьому випадку будь-який абонент зможе «накласти руку» на результат вашої праці і користуватися стікерами на свій розсуд.

Робити наклейки можна з будь-яких збережених в галереї файлів. Альтернативний варіант – формування стікерів з будь-якого селф-знімка користувача. При бажанні можна прикрасити наклейку придивилася в Мережі або зробленої власноруч написом.

Новітня версія Viber 13.5 вже доступна для заливки на андроід- і ІОС-пристрої.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.