ПриватБанк обновив свій сервіс для знаття готівки

Найбільший державний банк ПриватБанк продовжує пропонувати своїм клієнтам нові сервіси. Так, нещодавно банківську установу зробило доступним видачу готівкових коштів з банківських карт на касах закладів для торгівлі. Власники банківських карт ПриватБанку з недавніх пір можуть знімати готівку зі своїх рахунків на касах супермаркетів і інших закладів торгівлі в Україні. Нововведення, представлене ПриватБанком, дозволяє отримувати готівку під час оплати покупок, причому для цього не потрібно користуватися банкоматами.

Нова послуга отримала назву «Гроші на касі», скористатися нею можуть всі власники дебетових карт, таких як зарплатна, студентська та соціальна карти різних платіжних систем. Для зняття коштів на касі торгового закладу, слід заплатити за бажаний товар за допомогою карти і повідомити касира про те, що ви бажаєте зняти готівку.

Максимальна сума, яку можна отримати готівкою зі свого рахунку на касі, складає 500 грн. Сума не залежить від вартості куплених товарів. При знятті готівки на касі, необхідно ввести PIN-код карти. Як розповіли представники ПриватБанку, даний сервіс вкрай зручний, їм з успіхом і вже давно користуються європейці – а тепер, він став доступний і для українців. Нова послуга дозволяє не стояти в чергах в банкоматах, а, якщо раптом знадобилися гроші, зняти їх, роблячи покупки.

На сьогоднішній день даний сервіс працює вже в POS-терміналах в 65 тис. Торгових точках в Україні. Банківська установа стверджує, що число закладів, де буде доступний даний сервіс, буде рости щомісяця.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.