Українцям пообіцяли масовий перехід на швидкісний інтернет 100 Мбіт / сек

У Мінціфри поділилися планами про забезпечення більш дев’яноста п’яти відсотків швидким інтернетом, швидкість якого буде не нижче рівня ста Мбіт на секунду.

Подробиці
Також вважають, що не менше сімдесяти п’яти відсотків населення мають бути забезпечені інтернетом, швидкість якого буде на рівні тридцяти Мбіт на секунду.

Згідно із заявою Олександра Шелеста, який є заступником міністра, відповідального за цифрову трансформацію, дані плани планується реалізувати завдяки підключень об’єктів інфраструктури на кшталт дитсадків, лікарень, фельдшерсько-акушерських пунктів та іншого. У них усіх має бути підключення по якісному каналу, щоб у відвідувачів цих об’єктів була можливість використовувати якісний інтернет.

Для того, щоб досягти поставленої мети, в міністерстві збираються зробити деякі заходи – наприклад, зробити простішими взаємодії держорганів з операторами і більш легкі доступ до об’єктів інфраструктури. Також, згідно зі словами Олександра Шелеста, важливим моментом є мінімізація втрат операторів мобільного зв’язку від зіпсованого устаткування. Заступник міністра в цьому плані дуже багато чекає від нового закону про посилення відповідальності за дії подібного характеру.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.