Redmi Watch – найдоступніші годинник Xiaomi

У Мережі з’явилася інформація про нову модель смарт-годинника Redmi, який повинні анонсувати, як “Redmi Watch”. Чутки про неї з’явилися в останні місяці попереднього року. Після того, як були презентовані смарт-годинники бренду Xiaomi, з’явилася заява Лу Вейбінга, гендиректора Redmi, де він запитав у соцмережі Weibo, чи хочуть фанати бренду побачити її першу доступну модель смарт-годин.

Зараз дуже багато джерел з Китаю говорять про те, що в найближчому часі даний пристрій буде анонсовано, оскільки у нього вже є всі необхідні сертифікації. Нагадаємо, що ще на початку січня в сертифікаційних агентствах з’явився пристрій, який було описано, як розумні годинник. Минуло вже більше шести місяців, і тільки зараз воно готується до виходу.

Дані смарт-годинники повинні обзавестися всім списком функцій, який даний момент є в Xiaomi Mi Watch, але, за старою традицією, повинні бути доступнішими, ніж модель від компанії Xiaomi. Дані годинник повинні отримати підтримку датчика ЧСС, велика кількість режимів для занять спортом і WearOS з власною оболонкою MIUI for Watch.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.