Топ 5 ботів в Telegram, які стануть в нагоді кожному

У цій статті ви знайдете чимало ботів, які полегшать ваше спілкування у вільному світі популярного в Україні месенджера. Час не стоїть на місці, як і Telegram. Щомісяця «роботяги» з команди Дурова додають новий функціонал в Bot API, який розширює можливості сторонніх розробників, тим самим, мотивуючи розробників серед спільноти месенджера писати нових, цікавих і функціональних спамерських пошукових роботів.

За весь час використання Telegram у мене зібрався пристойний список, змістом якого я хочу поділитися. Більшість з них безкоштовні, так що, витрачати ваш особистий бюджет на використання скоріше за все не доведеться. До речі, ботами може користуватися кожен з вас, а як – написано нижче.

Конвертер валют

Досить часто в спілкуванні людей, особливо між тими, хто живе в різних країнах, виникає потреба в написанні цін на будь-які товари, гаджети і т.д. Для того, щоб в черговий раз не лізти в Google для конвертації курсу валют, був створений цей бот.

Користуватися ним нескладно, досить вписати в поле введення повідомлень «@ccurbot * сума * * вихідна валюта *». Приклад: «@ccurbot 1200 гривень». Бот видасть список популярних валют для вибору.

Оновлене: коментатор під топиком написав свого бота, який вміє конвертувати валюти, але вже автоматично в чаті. @exchange_rates_vsk_bot перевіряє повідомлення в групі на наявність цін і надсилає їх вже в інших валютах. Щоб бот заробив, потрібно додати його в групу і дати права на відправку повідомлень.

База звуків з мемів


5 нових ботів в Telegram, які стануть в нагоді кожному користувачеві месенджера 5 нових ботів в Telegram, які стануть в нагоді кожному користувачеві месенджера 5 нових ботів в Telegram, які стануть в нагоді кожному користувачеві месенджера
Меми це стильно, модно, молодіжно. Якщо ви не шанувальник сучасної творчості, можете зі спокійною душею пропустити цей розділ. Цей бот дозволяє відправляти короткі записи з ресурсу myinstants.com, який містить в собі десятки тисяч записів мемів на кшталт «bruh», «рікролла» та інших продуктів сучасної культури.

Навіщо це потрібно? Можна відправляти звуки і посиланнями на YouTube, але це не дуже зручно через:

  • обсягу трафіку, необхідного для прослуховування;
  • кількості дій (особливо коли слабкий девайс);
  • низька релевантності пошуку.

Як користуватися: ввести в поле введення повідомлень «@myinstantsbot * пошуковий запит *». Дізнатися назви можна як через сайт, так і через самого бота, який видає знайдені результати по вашому запиту.

«Шазам» від Яндекса

Уявіть, що ви йдете по торговому центру, заглядаєте в магазини і чуєте трек, який вам подобається, але ви не знаєте його назви, а встановленої програми для розпізнавання пісень немає. Тепер, завдяки @YaMelodyBot, моя музична колекція поповнюється швидше ніж раніше.

На сайті вже була стаття про бота Яндекс.Музика, про те, як він працює і як користуватися.

Каомоджі


Існує безліч способів виражати свої емоції. Хтось використовує стікери, хтось емодзі, є і любителі відсилати їх обидва. Але цим займається вже майже кожен користувач Telegram. Це зовсім не оригінально, виділяються хіба що стікерпакі через їх різноманітності, але часто стікери всередині дублюються, їх важко знайти, і на допомогу приходять старі, забуті каомоджі.


Каомоджі, «текстові смайли», «емотикони», не суть, кожен називає їх як хоче. Їх коріння беруться з самого початку розвитку персональних комп’ютерів і інтернету. Найбільш примітивними серед них користується майже кожен користувач Telegram, відправляючи послідовності символів схожі на “:)”, “:(” та інші роботи товариства 2000-х.

З розвитком переносної електроніки, подібні хитрощі для передачі емоцій текстом перестали бути такими ж популярними, якими були раніше і увійшли в моду емодзі, які стали популярні завдяки першим iPhone.

Щоб освіжити наше спілкування, був створений для цього бот в Telegram, який дозволяє відправляти такі ж текстові смайли, які відправляли раніше. Скористатися ним ви можете ввівши в поле введення повідомлень «@asciifacesbot». Він містить більшість затребуваних і використовуваних смайлів для спілкування.

 

Завантаження файлу стікера


Ні для кого не секрет, що Telegram став своєрідним майданчиком для поширення і створення нового контенту, зокрема гумору. Кожен з нас напевно підписаний хоч на пару каналів з мемами, жартами і подібною тематикою в цілому. З появою каналів зросла і бажання користувачів месенджера створювати свій гумор, щоб самовиразитися або заробити грошей. Як мені здається, гідну частина уваги займають стікерпакі, ними користуються всі, починаючи від молоді, закінчуючи старим поколінням.

Sticker optimizer bot дозволяє завантажувати стікери в файл, який ви можете завантажити для подальшого редагування або використання в своїх роботах поза Telegram. Для завантаження потрібно відправити боту стікер, у відповідь ви отримаєте доступний для скачування файл в PNG.

Друге завдання бота – полегшення створення власних стікерів. Бот дозволяє автоматично зменшувати розмір фотографій для створення нових стікерів. Робити потрібно те ж саме, що і в попередньому абзаці, тільки замість стікера – картинки.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.