Xiaomi запатентувала смартфон з вбудованими TWS-навушниками

За компанією Xiaomi досить давно помітили звичку патентувати незвичайні футуристичні пристрої. Не так давно компанія Xiaomi запатентувала смартфон з дуже незвичайним дизайном, де більше половини задньої частини займає задня панель з великим круглим модулем камери на 108 МП “AI Super Camera”, а під цією панеллю розміщений дисплей, який займає приблизно 1/3 задньої частини смартфона . Зараз, буквально через кілька днів після минулого патенту, компанія запатентувала смартфон з вбудованими TWS-навушниками.

Як це зазвичай буває, даний патент був помічений інсайдером і концепт-мейкером LetsGoDigital. Дана публікація була знайдена в Національній китайської адміністрації інтелектуальної власності. Але тільки зараз стало зрозуміло, як саме він буде виглядати, що стало можливо завдяки HIDS (Hague International Design System), яка є частиною WIPO (World Intellectual Property Office).

Як можна побачити на даних зображеннях, дизайн смартфона, вказаний в патенті, дозволяє встановити в нього пару повністю бездротових навушників, також відомих як “TWS” (True-Wireless Stereo). Дана конструкція дуже нагадує рішення для розміщення стилуса S Pen в смартфонах Samsung серії Galaxy Note. В даному патенті немає згадок про те, як саме будуть працювати дані бездротові навушники, але, швидше за все, вони просто будуть підключатися до смартфону через Bluetooth.

Безумовно, подібна ідея виглядає дуже цікаво, але у неї є свої проблеми і компроміси. Наприклад, розміщення бездротових навушників вимагає додаткового місця в смартфоні, через що компанії доведеться зменшити обсяг акумулятора, або ж відчутно збільшити товщину смартфона.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.