Kyivstar надає вдвічі більший обсяг послуг за ту ж ціну

У оператора мобільного зв’язку Kyivstar з’явилася можливість використовувати вдвічі більший обсяг послуг завдяки новому акційною пропозицією оператора, яке діє до кінця літа. В його рамках користувачам доступно в два рази більше мобільного трафіку, хвилин для здійснення дзвінків і SMS, ніж передбачає тарифний план абонента.

Дана пропозиція доступна всім абонентам, яких обслуговують по передплатної формі, що використовують тарифні плани “Все разом” або контрактні тарифні плани для фізосіб. Також треба оплатити пакети послуг на 28 днів і запросити підключення до даного акційним пропозицію за допомогою короткого коду * 222 #, голосового меню, доступного за номером 222, або за допомогою мобільного додатку “My Kyivstar”.

Після того, як абонент відправить даний запит, йому до кінця цього ж дня повторно нарахують обсяг послуг, передбачений його тарифним планом, без потреби в додатковій оплаті. Наприклад, абонентам, які використовують тарифний план “Спілкування без кордонів”, додадуть 3 ГБ мобільного інтернету і 30 хвилин для розмов з абонентами інших операторів і абонентами з інших країн.

Абонентам, які використовують тарифні плани по передплатної формі обслуговування, бонусні послуги можна буде використовувати до дня, в який треба буде сплатити послуги за тарифним планом, а абонентам, які використовують тарифні плани за контрактною формою обслуговування послуги будуть доступні протягом усього календарного місяця, до самого його закінчення. Після того, як зазначений термін закінчиться, абонентам буде доступний замовлення ще одного додаткового пакета послуг.

Важливо розуміти, що не всі абоненти зможуть скористатися цим, оскільки тарифні плани, що передбачають спеціальні умови, що не входять в рамки даної акційної пропозиції.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.