iPhone 12 отримає не тільки маленьку батарею, але і дисплей

Компанія Apple, незважаючи на тенденції, продовжує випускати компактні моделі смартфонів поряд з великими “лопатами”. Це можна помітити як з недавнього випуску iPhone з дисплеєм 4.7 дюйма в дизайні iPhone 8, так і новий iPhone 12 в діагоналі 5.4 дюйма, який увійде вже у флагманську лінійку iPhone і отримає Face ID.

Тепер в мережі з’явилася фотографії дисплейного модуля майбутнього iPhone 12. Дана фотографія була зроблена на виробництві та опублікована невідомим користувачем, але її справжності варто довіряти. При цьому фото не стиснута, на що вказує розмір системи датчиків True Depth (використовується для розблокування за допомогою Face ID).

Зрозуміло, якщо врахувати те, що смартфон буде компактним (а розмір дисплея складає лише 5.4 дюйма), то зрозуміло, що в плані акумулятора тут не варто чекати рекордних показників – в смартфоні встановлений акумулятор об’ємом 2227 мАг.

Нове покоління взагалі не буде відрізнятися хорошими показниками в цьому плані – iPhone 12 Max отримає акумулятор на 2775 мАг, iPhone 12 Pro – на 2815 мАг, iPhone 12 Pro Max – на 3687, і всі ці показники гірше в порівнянні з попереднім поколінням – в iPhone 12 Max акумулятор на 883 мАг менше, ніж в iPhone 11, в iPhone 12 Pro – на 231 мАг менше, ніж в iPhone 11 Pro, а в iPhone 12 Pro Max – на 282 мАг менше, ніж в iPhone 11 Pro Max.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.