Xiaomi не планує повертати в MIUI «звонилку» і функцію запису розмов

«Дзвонилка» навряд чи буде повернута в MIUI в доступному для огляду майбутньому, повідомляють китайські ЗМІ з посиланням на близькі до Xiaomi джерела.

Раніше розробники замінили цю опцію і функцію запису розмов на гугловський аналоги Dialer і Messages. Заявлена ​​причина такого кроку – особливості національних законів про конфіденційність в ряді регіонів планети.

Якщо точніше, мова йде, переважно, про російських і європейських прошивках, на яких замість фірмових інструментів MIUI встановлені ненавидять багатьма користувачами програми Google. Відповідно, власники таких пристроїв позбавлені доступу до фірмової «дзвонилка» MIUI і опції запису розмов.

Недавні обіцянки «Сяомей» повернути можливість записувати розмови не привели до практичних дій в цьому напрямку. Більш того, інсайдери повідомляють про намір концерну відмовитися від установки обговорюваних додатків на глобальні версії MIUI.

Отримати доступ до «дзвонилка» і опції запису розмов вдалося виключно власникам пристроїв, вироблених в рамках проекту Android One (мова йде про смартфони модельного ряду Mi А3 / А2 / А2 Lite, останні оновлення для яких дозволяють зберігати бесіди для майбутніх мемуарів).

Власникам інших смартфонів «Сяомей», які не бажають втрачати доступу до улюбленим функцій, залишається чекати появи в «Гугл Dialer» опції записи розмов. Альтернативний варіант – «перепрошивати» на версію MIUI, в яких обговорюються можливості присутні (індійська і індонезійська).

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.