Скло Gorilla Glass Victus показує новий рівень захисту смартфона

Презентовано новий загартоване скло компанії Corning, яке отримало назву Gorilla Glass Victus. Першим смартфоном, дисплей якого буде їм прикрити, стане майбутній Samsung Galaxy Note 20, який повинен бути представлений вже в найближчому часі. Очікувалося, що це скло буде просто сьомим поколінням і отримають таке ж номерний назву, як і минулі, але в підсумку ми побачили трохи іншу назву.

Компанія позиціонує дане скло, як рекордсмена в плані захисних властивостей, причому увагу приділили як того, як воно справляється з подряпинами, так і стійкості до падінь.

Чи варто відзначити, що проблеми подряпини не приділяється увага з часів третього покоління, тому нове покоління скла повинно бути безкомпомісним.

За запевненням компанії, дане скло в два рази більше стійке до подряпин, ніж шести, актуальне поколінні. При цьому в компанії все ж уточнили, що скло, незважаючи на заявлену стійкість, буде дряпатися при безпосередньому носінні в кишені з ключами, брудом, піском, монетами та іншими речами, яких бояться і минулі покоління захисних стекол. При цьому, згідно з їх заявою, знижена саме ймовірність подряпати дисплей.

Компанія так заявила, що склу нічого не загрожує при падінні з двометрової висоти. У минулого покоління даний поріг заявлений на рівні 1.6 метра, а у позаминулого – 1.2 метра.

Вже є офіційне підтвердження того, що компанія Samsung стане першою, яка випустить пристрій з даними захисним склом. З цього можна зробити досить простий вихід – його отримають смартфони лінійки Galaxy Note 20, яка вийде найближчим часом. Очікується вихід і інших флагманів з даними захисним склом вже до кінця поточного року.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.