Lenovo анонсувала ігровий смартфон Legion Phone Duel з бічною висувною селфі-камерою і двома батареями

Компанія Lenovo підготувала до випуску свій перший ігровий смартфон. Новинка пропонується в рамках власного ігрового бренду Legion і отримала назву Legion Phone Duel (Legion Phone Pro в Китаї). Анонсована модель оснащена процесором Snapdragon 865 Plus, оперативною пам’яттю LPDDR5 об’ємом до 12 ГБ і вбудованим сховищем на базі пам’яті UFS 3.1 ємністю до 512 ГБ.

Смартфон Lenovo Legion Phone Duel отримав ряд функцій, орієнтованих на розкриття ігрових можливостей. Так, в пристрої інтегровані два вібромотора для реалізації тактильного зворотного зв’язку. Також на бічній грані корпусу розташовані ультразвукові сенсори, які можна використовувати в якості віртуальних кнопок, що імітують органи управління ігрового контролера.

Також можна відзначити висувну фронтальну камеру. Однак вона розташована не в верхній частині корпусу, як в інших моделях, а на бічній грані. З огляду на, що більшість ігор запускаються в ландшафтній орієнтації, таке розташування буде більш зручним для тих користувачів, які віддають перевагу вести прямі трансляції свого ігрового процесу. Що стосується технічних характеристик камери, то вона виконана на базі 20-мегапіксельного сенсора і доповнена об’єктивом з діафрагмою f / 2.2. Кут огляду камери складає 81,7 градуса. Камера доповнена індикатором стану, який також використовується в деяких ноутбуках. Основна камера включає два модулі, вони розташована ближче до центру задньої панелі.

Ще однією особливістю ігрового смартфона є використання двох батарей ємністю по 2500 мАг кожна. При цьому для їх підзарядки є відразу два порти USB-C. Один з них розташований традиційно на нижній межі корпусу, другий – на бічній грані. Таким чином, під час гри можна буде підключити смартфон до зарядного пристрою, і кабель не буде заважати тримати пристрій або керувати ігровим процесом. Або ж можна підключити кабелі до обох портів для прискорення процесу зарядки. В такому випадку повністю зарядити обидві акумулятора можна всього за 30 хвилин.

Більш детальні технічні характеристики новинки поки не повідомляються. Ігровий смартфон Lenovo Legion Phone Duel надійде в продаж в Китаї вже в цьому місяці. Потім його можна буде купити і в деяких країнах Азії, Латинської Америки, Європи, Середнього Сходу та Африки. Орієнтовна ціна пристрою також поки не уточнюється.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.