Xiaomi презентували бездротові навушники з активним шумодавом за 1000 гривень

Xiaomi на своїй краудфандінговой платформі Youpin почала фінансування нового продукту – бездротових навушників Haylou T16, головною фішкою якої стало активне шумозаглушення. Це стало можливим завдяки системі з двох мікрофонів, які відстежують рівень зовнішніх шумів, після чого знижувати їх до межі, де їх вже не чути. Користувачеві, в залежності від сценарію використання, можна вибрати з трьох режимів – прозорого, режиму шумозаглушення та режиму вулиці.

Дані TWS-навушники отримали досить сучасний Bluetooth 5.0, завдяки якому у них буде краща стабільність, швидкість з’єднання і автономність, ніж у конкурентів з Bluetooth 4.2. Варто окремо відзначити наявність режиму з низькою затримкою, який багатьом припаде до душі.

Кейс навушників має роз’єм USB-C для зарядки, варто відзначити також наявність підтримки бездротової зарядки за стандартом QI. Час автономної роботи даної TWS-гарнітури становить шість годин, а завдяки зарядному футляри можна досягти тридцяти годин автономної роботи. Кейс досить великий, але це зроблено через велику акумулятора, обсяг якого становить 600 мАг. Дану модель можна купити за сорок доларів США.

 

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.