В Київстар і Lifecell переполох: Vodafone зробив популярну послугу безкоштовної – як підключити

Що конкуренція робить з ринками? Вона змушує компанії знаходитися в постійній динаміці і розвитку. Буквально кілька днів тому стало відомо про чудові пропозиції мобільного оператора Київстар, і тут як тут підтягнувся мобільний оператор Vodafone, він також вирішив поборотися за клієнтів.

Компанія Vodafone вирішила залучити клієнтів безкоштовним телебаченням на все літо, про це повідомляє портал Gsminfо. Акція діє для тих, хто планує купити мобільний телефон. Акція діє до кінця липня. У разі придбання акційного телефону до 31 липня, на три місяці пропонується послуга Vodafone TV.

Для отримання акційної пропозиції необхідно придбати акційний смартфон від оператора Vodafone онлайн або ж в будь-якому магазині, і встановити в нього активну SIM-карту. Слід підключити додаток за яким можна насолоджуватися переглядом безкоштовного TV.

Для того щоб скористатися послугою, необхідно встановити додаток для перегляду TV. Безкоштовний пакет послуг в рамках тарифного плану Vodafone TV “Оптимальний” буде вам доступний орієнтовно через три доби.

Акція називається “Літо з Vodafone TV”, і діє на всій території нашої країни, за винятком Автономної республіки Крим, а також окремих регіонів Луганської та Донецької областей тимчасово окупованих Російською Федерацією.

Крім того, Vodafone надає послугу Video Pass, що дозволяє переглядати безкоштовно популярні відеосервіси.

На сайті china-review ми повідомляли, що один з найбільших операторів мобільного зв’язку в Україні компанія “Київстар” анонсувала грандіозну акцію для своїх клієнтів, завдяки якій вони зможуть отримати безліч приємних бонусів і подарунків.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.