Xiaomi Redmi AirDots 2 офіційно презентовано за ціною 300 гривень

Роком раніше Redmi, що є суббрендом Xiaomi, презентувала ультрабюджетні true-wireless навушники Redmi AirDots, які на старті продажів коштували 14 доларів (еквівалент 99 юаням). Їм вдалося досягти такої популярності, що буквально менше, ніж за півроку після запуску, компанія продала їх в кількості більше трьох мільйонів штук.

Кілька місяців тому, в квітні, Redmi презентувала оновлену версію цих навушників під назвою “Redmi AirDots S”, головною перевагою якої стало поліпшене підключення. Зараз компанія випустила нове покоління своїх true-wireless навушників – Redmi AirDots 2.

Дані навушники будуть доступні на краудфандінговой стадії в Китаї з 22-го липня по ціні 79 юанів, що еквівалентно 11 доларам. Коли стадія колективного фінансування закінчиться, навушники будуть офіційно продаватися за ціною 14 доларів. Навушники оснащені 7.2 міліметровими драйверами, які, згідно із заявою компанії, повинні запропонувати відмінне низкочастотное звучання, а також м’які і делікатні середні і високі частоти. Також навушники підтримують шумозаглушення під час дзвінка, завдяки чому ви будете краще чути співрозмовника, а він – вас.

Ще однією важливою перевагою AirDots 2 над AirDots першого покоління можна сміливо назвати покращений Bluetooth-чіп. Якщо в першому поколінні підтримувався Bluetooth 4.2, то тут вже сучасний Bluetooth 5.0. Завдяки цьому вдалося поліпшити швидкість спарювання і стабільність з’єднання. За замовчуванням на подвійний тап налаштований запуск голосового асистента Xiao AI, який може знайти смартфон, допомогти з навігацією, зробити фото і т.д., але підтримує він, на жаль, тільки китайську мову.

Якщо дивитися на інші характеристики і зовнішній вигляд Redmi AirDots 2, навушники виглядають такими ж, як Redmi AirDots S, презентовані декількома місяцями раніше. Redmi AirDots 2 досить легкі – кожен навушник важить лише 4.1 грама. Компанія пропонує три амбушюри – маленькі, середні і великі, щоб гарантувати комфортну посадку в вусі для всіх користувачів. Якщо говорити про автономність, то нам обіцяють 4 години роботи без підзарядки, а разом із зарядним кейсом вона повинна становити 12 годин.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.