Гірше в усьому: Sony PlayStation 5 розчарувала покупців

Попит людей по всьому світу на відеоігри зростає, тобто, простіше кажучи, все більше і більшої людей бачать сенс в тому, щоб проводити з їх допомогою свій вільний час. Йдуть заради цього в хід всі засоби і методи, однак можливостей доступних зараз у продажу ігрових консолей для задоволення запитів геймерів і розробників ігор вже недостатньо жодним чином. Саме тому в даний час весь світ чекає того самого моменту, коли нарешті на полиці магазинів по всьому світу надійдуть ігрові консолі наступного покоління, а виявляться такими моделі під назвами Sony PlayStation 5 і Microsoft Xbox Series X, оснащені за останнім словом техніки і технологій .

Офіційна презентація даних електронних пристроїв вже відбулася, тому точно достовірно відомо про все те, чим вони зможуть приємно порадувати всіх користувачів, які чекають їх анонса і запуску в продаж. Так, зокрема обидві цих ігрових приставки оснащені гібридним модифікованим і восьмиядерна процесором AMD Ryzen другого покоління, який має тактову частоту на рівні 3,6 ГГц. Доповнена дана зв’язка флеш-пам’яттю останнього покоління SSD зі швидкістю передачі даних понад 2000 Мбіт / с, а також, крім того, багато інших переваг, всі з яких позитивно позначаються на привабливості даних електронних пристроїв. Вони підтримують на апаратному рівні навіть систему трасування променів RDNA 2.

Проте, на превеликий жаль, у випадку з PS5 все виявилося далеко не так добре, як багато хто хотів. Справа в тому, що дана ігрова приставка забезпечує продуктивність на рівні 10,28 терафлопс. Так, її досить для запуску ігор в дозволі 4K Ultra HD (3840 на 2160 пікселів) при частоті 60 кадрів в секунду, але без будь-якого зачепила на майбутнє. Іншими словами, вже з самого початку продажів Sony PlayStation 5 буде використовувати весь своєї потенціал на повну котушку, тому пройдуть два-три роки, і вона знову перестане задовольняти потрібні користувачів. Це, поза будь-якими сумнівами, дуже сильно засмутить багатьох відданих фанатів японської корпорації, адже нова консоль від Microsoft набагато могутніше.

Справа в тому, що така консоль, як Xbox Series X, може забезпечувати неймовірно високу продуктивність на рівні 12 терафлопс. Виходить, що вона потужніша свого головного конкурента приблизно на 20%, тобто вкрай сильно. Ні в чому такому, звичайно, навіть і близько немає абсолютно нічого хорошого для PS5, тому що вона виявиться на цілий порядок слабше. Виходить, що при при іншим рівних нова приставка від Microsoft буде відчутно могутніше, і це, поза будь-якими сумнівами, гарантовано вкрай позитивно позначиться на її привабливості. Залишилося тільки дочекатися початку продажів новинок. Вони повинні будуть надійти в продаж вже в кінці 2020 року, а коштувати будуть, в середньому, близько $ 700.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.