Читання чужих повідомлень, захист від стеження і інші секретні можливості WhatsApp

Додаток WhatsApp може не тільки засмучувати користувачів періодичними збоями, але і радувати масою прихованих від стороннього ока функцій. Про основні з них поговоримо в цьому матеріалі.

Розсилка без створення окремого чату

Для відправки послання кільком абонентам достатньо клікнути на «Розсилку», поставити галочку навпроти імен одержувачів, ввести текст і натиснути на «Відправити».

Відключення опції гучного зв’язку

Іноді голосове повідомлення надходить в самий невідповідний момент (від дружини / чоловіка в момент побачення з коханкою / коханцем і навпаки). Прослухати послання без використання навушників і «залучення» до вмісту знаходиться поруч особи можна шляхом піднесення смартфона до вуха (месенджер автоматично переналаштувати на відтворення меседжу через голосове меню, відключивши перед цим режим гучного зв’язку).

Невидимка

Для зникнення з «радарів» достатньою пройти в підменю «Конфіденційність» через «Налаштування» і «Облікову запис» для внесення необхідних коректив (приховування часу свого останнього візиту в месенджер і відключення опції відправки звіту про прочитання).

Читання чужий листування

Пограти в Джеймса Бонда або Мату Харі можна лише в разі, якщо телефон «досліджуваного» об’єкта потрапить до вас в руки на пару-трійку секунд. Необхідні для цього дії – свайпнуть потрібний діалог вліво і відправити його на свій е-мейл через опцію «Експорт чату».

Розпізнавання співрозмовника по звуку

Для того, щоб визначити автора послання без необхідності виймання смартфона з кишені або сумки, досить «привласнити» кожному зі співрозмовників персональний звук. Для цього буде потрібно відшукати ім’я абонента в чаті і в меню «Звуки» вибрати будь-який відповідний рингтон.

Контррозвідка

При наявності обгрунтованих підозр про спроби проникнення в переписку сторонніх, можна перевтілитися в майора Проніна і з точністю до хвилини визначити, коли саме було зроблено це злісне спроб. Для цього достатньо пройти в «Налаштування», заглянути в історію і побачити наявність / відсутність вашого профілю на сторонньому пристрої із зазначенням дати і часу «візиту» в неї третьої особи.

Відстеження місця розташування online
Для моніторингу пересувань «другої половини» досить отримати на пару-трійку хвилин доступ до смартфону контрольованого особи. Після цього буде потрібно зайти в його WhatsApp-чат, клікнути на «+» в нижньому кутку зліва і через «Місцезнаходження» перейти в підміню «Ділитися геоданих», вибравши термін моніторингу (максимум протягом 8 годин).

Зміна номера
Якщо при покупці нового смартфона з’явилося дике бажання зберегти листування і файли зі старого телефону, зробити це можна всього за кілька кліків.

Перейти «Аккаунт» через «Налаштування».
Відшукати в підміню пункт «Змінити номер».
Вказати актуальний номер і погодитися на отримання коду підтвердження.
Ввести надіслані символи.
Після виконання зазначених маніпуляцій вся інформація зі старого пристрою, включаючи мультимедійні дані, групи і все інше, автоматично «телепортується» на новий девайс.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.