У Xiaomi знову серйозні проблеми з оновленнями оболонки

Xiaomi просить власників смартфонів Mi A3 утриматися від установки надісланого «по повітрю» оновлення ПЗ. Суть помилки – розсилка мексиканської версії апдейта по всьому світу.

Номер проблемної прошивки – V11.0.3.0.QFQMXTC. Це липневе 1,4-гігабайтну оновлення для Xiaomi Mi А3 пропонує підвищити безпеку Android. Розісланий по світу іспаномовний апдейт нейтралізує другу СІМ-карту і нав’язує користувачам казна-звідки взялися додатки без можливості їх видалення.

Керівництво Xiaomi вельми оперативно відреагувало на скарги клієнтів. Виявилося, що винен у всьому горезвісний людський фактор (співробітники помилково розіслали призначену для мексиканського провайдера мобільного зв’язку Telcel прошивку по всьому світу).

Винних в збої пообіцяли покарати. Власникам Mi A3 рекомендовано не встановлювати оновлення V11.0.3.0.QFQMXTC. Тим, хто вже встиг зробити це, пропонується користуватися однією СІМ-картою до усунення проблеми.

Смартфони Mi A3 працюють на «чистому» Android. До установки на ці пристрої фірмової оболонки MIUI справа поки не дійшла.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.