lifecell запускає послугу домашнього інтернету – до 500 Мбіт / с за 100 грн в місяць

Український оператор мобільного зв’язку lifecell вирішив вийти на ринок широкосмугового доступу (ШСД) в Інтернет з власним сервісом, тим самим вступивши в конкуренцію з «Київстаром», який є одним з лідерів ринку. Офіційного оголошення не було, але відповідний розділ з описом послуги вже з’явився на сайті lifecell.

Зважаючи на рекламні матеріали на сайті, запуск послуги домашнього інтернету lifecell намічений на 13 липня.

Поки можливість підключення заявлена ​​тільки за однією адресою в Києві. Ймовірно, розділ запустили завчасно і насправді охоплення буде набагато ширше, але поки подробиць немає.

lifecell обіцяє інтернет-з’єднання зі швидкістю до 500 Мбіт / с за фіксовану плату в 100 грн в місяць для своїх абонентів і 150 грн – для клієнтів інших операторів. При підключенні ці ціни будуть діяти як мінімум рік.

За аналогією з домашнім інтернетом від «Київстар», lifecell пропонує оплачувати послуги мобільного зв’язку та домашнього інтернету в рамках єдиного тарифу з балансу мобільного рахунку. Саме підключення послуги – повністю безкоштовне. Також lifecell пропонує роутери за ціною від 949 грн, але неясно, на яких умовах – компанія просто продає обладнання або ж сума (частина і вся цілком) буде йти в оплату послуг домашнього інтернету.

Нарешті, lifecell також пропонує пакети з доступом до онлайн-кінотеатру Megogo за ціною від 160 грн / міс.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.