Xiaomi Mi Band 5 нищівно рухнув в ціні до рекодного низького рівня

Поки українські магазини всіляко наживаються на покупцях товарів, які проживають в Україні, у всіх громадян країни є можливість самостійно про себе подбати, зробивши покупку на будь-якої торгової майданчику. Найпопулярнішою і відомої серед всіх таких є AliExpress, а продає він неймовірно багато різних товарів з самих різних категорій на будь-який смак і колір. Незабаром після того, як в продаж надійшов спортивний браслет Xiaomi Mi Band 5 на території Китаю, продавати його почали на цьому торговельному майданчику, завдяки чому всі жителі України та інших країн світу отримали можливість легко і просто зробити його покупку. Втім, перші два тижні він продавався з відчутною націнкою, проте ситуація різко змінилася.

Сьогодні, 10 липня 2020 року, спортивний розумний браслет Xiaomi Mi Band 5 різко впав в ціні, ставши набагато дешевше і доступніше, ніж раніше. Буквально за два тижні з моменту початку продажів на території Китаю даний наручний гаджет впав в ціні більш ніж на 30%, завдяки чому тепер всі бажаючі мають можливість купити його за 29 доларів, тобто на набагато більш вигідних і привабливих умовах, ніж раніше. Для порівняння, в офіційних торгових точках компанії-виробника купити цей трекер можна за 180 юанів, тобто за 27 доларів.

Фітнес-трекер Xiaomi Mi Band 5 є вкрай просунутим за сукупністю якостей, будучи здатним похвалитися 1,1-дюймовим OLED-екраном сенсорного типу, акумулятором ємністю 125 мАг з підтримкою технології прискореної зарядки за години, магнітним кріпленням для зарядного пристрою, загартованим склом Corning Gorilla Glass для захисту дисплея від фізичного впливу, а також, крім того, деякими іншими особливостями, що роблять цей трекер вкрай привабливим. Він може підключатися до смартфонів на базі операційних систем Android і iOS, а потрібно для цього просто всього-на-всього встановити на такий додаток Mi Fit, є яке всім бажаючим для безкоштовного завантаження з магазинів Google Play і App Store.

За підключення до телефонів у відповіді модуль Bluetooth 5.0 LE, якому під силу забезпечувати радіус роботи до 50 метрів. Відразу після підключення спортивного браслета Xiaomi Mi Band 5 до смартфону і після поновлення його прошивки через програму Mi Fit, на трекері з’являється підтримка української мови, тому можна сміливо замовляти цей наручний гаджет з доставкою з Китаю. Коли почнуться офіційні продажі даного гаджета на українській території, купити його можна буде лише по набагато вищій ціні, і цей самий нюанс, звичайно, обов’язково потрібно враховувати. Простіше кажучи, немає жодної причини, чому не варто вже зараз замовити цей спортивний браслет з доставкою з Китаю через торговельну площадку AlIExpress.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.