Xiaomi випустила MIUI 12 на 33 смартфона

Зараз компанія Xiaomi займається розсилкою оновлень до нової версії оболонки MIUI в рамках бета-тестування. На даний момент найсвіжішу бету (від восьмого липня поточного року) отримали вже 33 моделі. Насправді унікальних пристроїв, які отримали оновлення, менше, але варто врахувати і те, що в різних регіонах компанія по-різному називає свої пристрої, тому в підсумку вийшло саме таку кількість.

Подробиці

З огляду на те, що це китайська версія, користувачам потрібно володіти англійською мовою і змириться з відсутністю сервісів компанії Google. Варто розуміти, що дану прошивку ви встановлюєте на свій страх і ризик, оскільки вона нестабільна і може просто не працювати належним чином. Вона підходить виключно в тих випадках, коли користувачеві не терпиться спробувати нові фішки ще до офіційного релізу і знає, що робити в разі виникнення проблем. Якщо ви впевнені в своїх силах і хочете спробувати бета-версію даної оболонки, настійно рекомендуємо створити резервну копію, щоб не турбується за збереження своїх даних:

Варто зазначити, що більша частина пристроїв, які отримали оновлення (19), була випущена в минулому, а не в цьому році. При цьому ще 9 моделей були анонсовані в позаминулому році, і тільки 3 модулі з усього списку вийшли в цьому році. Також важливо відзначити, що всі смартфони разом з бета-версією MIUI отримали також останню, десяту версію Android

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.