У Xiaomi Mi Band 5 для глобального ринку немає довгоочікуваної функції

Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 на китайському ринку добре вистрілив і став хітом, а на міжнародному ринку він поки не представлений. Проте, презентація планується вже в найближчому часі, і пристрій, на жаль, поки не обнадіює.

Він повинен отримати назву “Mi Smart Band 5”, і вже з’явилася фотографія коробки, в якій буде поставлятися глобальна версія даного фітнес-браслета, з якої стали відомі також деякі його фішки. Головна проблема тут в тому, що взагалі немає інформації про наявність модуля NFC для безконтактної оплати, про підтримку голосового асистента Amazon Alexa і про визначення SpO2.

При цьому є версія, яка пояснює такі особливості. Мова, швидше за все, йде про те, що Mi Smart Band 5 є копією молодшого Xiaomi Mi Band, яка не має модуля NFC. Варто також відзначити, що якщо врахувати інформацію про існування Pro-вресіі Mi Band 5, цілком можливо, що саме вона буде копією старшої версії китайського Mi Band 5 з NFC. Швидше за все, міжнародна версія глобальної версії цього пристрою почне продаватися вже до кінця поточного місяця.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.