Вартість Sony PlayStation 5 зросте через подорожчання ігрового контролера DualSense

Ігровий контролер для PS5 виявиться більш ніж на 15% дорожче, ніж очікувалося. Відповідний прогноз озвучив IronManPS5 – відомий присвяченій публіці інформатор, раніше позиціонував себе під ніком PSErebus. Його минулі пророцтва збулися зі 100-відсотковою точністю (так, цей персонаж зміг вгадати день презентації Last of Us Part 2 задовго до проведення церемонії).

Нова порція прогнозів IronManPS5 стосується найсучаснішою версією ігрової приставки від компанії «Соні». За словами цього «наслідувача Нострадамуса», що з’явилася раніше, про готовність розробників продавати DualSense за 60 доларів / євро / фунтів не відповідає дійсності. В реальності Sony попросить за контролер набагато більше.

Озвучена IronManPS5 вартість геймпада для північноамериканського ринку – $ 69,99 (+9,99 дол. В порівнянні з з’явилася раніше інформацією). Якщо це так, то європейським споживачам DualSense обійдеться в € 69,99, а британським – в ₤ 69,99. Іншими словами, подорожчання контролера в кожній з валют перевищить 15%.

З’ясувати рівень інформованості «пророка» можна буде вже 20 листопада (на цей день запланована прем’єра PS5 з DualSense в вищезазначених регіонах планети).

Для порівняння: за звичний геймерам DualShock 4 сім років тому просили $ 59,99. Контролер для PS4 з оновленою колірною палітрою коштує $ 64,99.

 

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.