Xiaomi випустила самого доступного конкурента Apple AirPods всього за 600 гривень

Xiaomi на платформі Youpin запустила бездротову Bluetooth-гарнітуру Bess Encok TWS. Стандартна версія там продається за 158 юанів (22 $), а версія з бездротовою зарядкою – 188 юанів (26 $).

Подробиці
TWS-навушники доступні для покупки в чотирьох кольорах: рожевий, сірий, чорний і білий. У порівнянні з внутрішньоканальні варіантами, даний тип навушників не перекриває повністю вушний канал і ви чуєте що відбувається навколо.

 

Навушники оснащені інтелектуальним процесором з подвійною обробкою. Після того як смартфон передає сигнал – лівий і правий навушники підключаються одночасно по протоколу Bluetooth 5.0. Швидкість передачі може досягати 24 Мбіт / с і працювати без обривів вони повинні на відстані до 10 метрів.

Також використовується 13-мм динамік з рухливою системою, доповнений високоеластичної поліуретанової композитної діафрагмою. За заявами в них добре слухати і вокально-інструментальну і басову музику. Є й ігровий режим з мінімальною затримкою.

Вбудований сенсорний елемент, дозволяє двічі торкнувшись зупиняти або відтворювати музику і здійснювати інші дії.

 

Гарнітура оснащена кейсом для зарядки ємністю 400 мАг, який може заряджати гарнітуру 4 рази поспіль і прослуховувати пісні використовуючи періодично кейс ви можете більше 20 годин.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.