Amazfit Band 5 покликаний стати конкурентом Mi Band 5

Компанія Xiaomi не так давно на офіційній презентації показала нам своє нове переносна пристрій – Xiaomi Mi Band 5, яка покликана стати бестселером, повторивши успіх попередніх поколінь. Але, як виявилося, вибір пристрою може виявитися не таким однозначним, оскільки, за наявною на даний момент інформацією, компанія Amazfit, яка і виробляє Mi Band для Xiaomi, готується до випуску фітнес-браслета під власним брендом.

Подробиці
Цей пристрій, що цікаво, також має називатися “Band 5”, але наскільки воно буде схожим на браслет Xiaomi, поки можна тільки здогадуватися. Нам відомо тільки, що в більшості випадків компанія Xiaomi випускає більш доступні пристрої, а Amazfit – дорожчі, але, відповідно, і більш просунуті.


Майбутній устрій Amazfit буде досить цікавим, про що нам говорять дані з сайту FCC, де вже з’явилася інформація про характеристики браслета. Воно буде оснащено дисплеєм AMOLED невідомої діагоналі, датчиком частоти серцевих скорочень. Матиме захист від занурення – 5 АТМ, а акумулятор об’ємом 125 мАч. Що цікаво, браслет зможе використовувати дані з GPS-модуля смартфона, який з ним пов’язаний. На даний момент відомо тільки те, що пристрій має скоро надійти в продаж, але без жодних подробиць. Ціна поки також невідома.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.