Смартфон Motorola One Fusion отримав HD + дисплей, батарею на 5000 мАг і ціну 6000 гривень

Через місяць після виходу смартфона Motorola One Fusion Plus також відбувся анонс і більш доступної моделі Motorola One Fusion. Новинка отримала 6,5-дюймовий дисплей (як і версія Plus), але дозвіл зображення знижено до HD +, а замість відважного модуля фронтальної камери використовується каплевідний виріз в дисплеї. Дозвіл сенсора фронтальної камери зменшено з 16 Мп до 8 Мп.

Смартфон Motorola One Fusion містить систему-на-чіпі Snapdragon 710, доповнену оперативною пам’яттю об’ємом 4 ГБ і флеш-пам’яттю ємністю 64 ГБ. Також в наявності є слот для установки карти пам’яті microSD. Ще одне спрощення торкнулося основну камеру, в якій використовується 48-мегапіксельний сенсор замість 64-мегапіксельного у старшої моделі. Інші модулі не зазнали змін. Камера також містить 8-мегапіксельний надширококутний модуль, 5-мегапіксельний макро модуль і 2-мегапіксельний сенсор глибини сцени, що знімається.

Сканер відбитків пальців розташований на задній панелі смартфона. На корпусі пристрою також можна знайти спеціальну кнопку для виклику Google Assistant, порт USB-C і 3,5-міліметровий роз’єм для підключення навушників. Апарат комплектується батареєю ємністю 5000 мАч, але інформація про підтримку швидкої зарядки поки не уточнюється. Апарат працює під управління ОС Android 10.

Смартфон Motorola One Fusion вже доступний для покупки в країнах Латинської Америки за ціною близько $ 250.

Джерело: gsmarena

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.