Вертикальний 4K-телевізор Samsung The Sero почав продаватися в Україні за 39 999 грн.

Компанія Samsung представила в Україні The Sero – інтер’єрний 43-дюймовий 4K-телевізор, екран якого можна повернути на 90 ° в вертикальну орієнтацію, щоб зручно дивитися мобільний контент. Презентація Samsung The Sero на домашньому ринку в Південній Кореї відбулася ще в квітні минулого року, на початку року новинка дебютувала в США і Європі. Тепер же цей незвичайний телевізор, орієнтований на нинішнє покоління мілленіалов (воно ж «покоління Y», народжені в 1980-і – 2000-і роки), дістався і до України.

Телевізор Samsung The Sero вже доступний для покупки в інтернет-магазинах і роздрібних мережах офіційних партнерів компанії по всій території України. Рекомендована роздрібна ціна – 39 999 грн.

Головна особливість телевізора Samsung The Sero (в перекладі з корейської назву телевізора означає «вертикальний»), як уже було відзначено вище, – екран, який можна повертати на 90 градусів. Він обладнаний спеціальним приводом, який все зробить сам.

The Sero можна пов’язати з NFC зі смартфоном і переглядати різноманітний контент, в тому числі з соціальних мереж, YouTube і Instagram, в будь-якої орієнтації екрану незалежно від формату контенту. Більш того, телевізор сам визначає формат відео, яке на ньому відтворюють, і автоматично підлаштовується.

Яскравість зображення на екрані автоматично регулюється в залежності від рівня зовнішньої освітленості. Функція Tap View дозволяє дублювати на телевізор зображення зі смартфона (досить просто доторкнутися телефоном до рамці телевізора), а режим Ambient Mode + допоможе «розчинитися» в інтер’єрі (на екран в горизонтальному положенні виводяться відповідні зображення). Для вертикального режиму є спеціальні інтер’єрні режими – «Годинник», «Плакат», «Фото», «Звукова стіна» і «Кінематограф».

The Sero оснащується екраном QLED дозволом 4K (3840х2160 пікселів), і пропонується в одному розмірі діагоналлю 43 дюйма. Ще ця модель виділяється якісної аудіосистемою формату 4.1 потужністю 60 Вт, підтримує роботу з голосовим помічником Bixby і технологію Apple AirPlay 2. Також можна відзначити підставку з коліщатами The Sero Wheel для легкого переміщення телевізора по квартирі, але вона не входить до комплекту.

В іншому характеристики і можливості інтер’єрного The Sero ідентичні флагманським телевізорів QLED 4К модельного ряду 2020 року.

Джерело: Samsung

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.