Monobank зробив життя своїх клієнтів простіше

Тепер в популярному банку Monobank з’явилася нова функція, яка стане в нагоді дуже великій кількості клієнтів – через додаток даного банку можна оплатити штраф за порушення ПДР. Олег Горохівський, який є одним із засновників Monobank’а, повідомив про це в своєму Telegram. Ця функція вже дозволяє сплатити штрафи, які були виписані системою автофіксації в Києві і його області.

Клієнтам Monobank’а прийшла розсилка по електронній пошті, в якій користувачам запропонували відразу отримувати повідомлення про штрафи. Коли користувачеві буде виписано постанову про штраф, він буде отримувати повідомлення не тільки в самому мобільному додатку, але і через електронну пошту. У той момент, коли користувач буде отримувати повідомлення про штраф, його можна буде оплатити за допомогою будь-якої карти Monobank’а, причому взагалі без комісійних відрахувань.

За словами Горохівського, даний механізм працює досить просто – після фіксації порушення камерою користувачеві відправляється постанову поштою. Завдяки ID-коду клієнта Monobank може отримувати дані від поліції, оскільки у них в цьому плані є щільне співробітництво.

Варто зазначити, що подібні послуги надає не тільки Monobank, а й Privatbank, і у нього в цьому плані є аналогічні можливості для швидкої оплати штрафів за порушення правил дорожнього руху.

 

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.