Тепер в мережі АТБ приймають електронні документи в додатку “Дія”

На початку поточного року було презентовано і вступило в дію мобільний додаток “Дія”, що дозволяє переглядати документи на кшталт ID-паспорта, посвідчення водія і т.д. в електронному вигляді. Буквально кілька місяців тому Кабінет міністрів зробив електронний паспорт з програми “Дія” рівним фізичному.

Даний проект є експериментальним, через що не всі комерційні організації на даний момент приймають документи з папки “Дія”, але список тих, хто почав приймати ці документи, постійно розширюється. Зараз до нього приєдналася мережа АТБ. Про це стало відомо з твіти, який був розміщений на офіційному Twitter-акаунті “Дія”.

Тепер, якщо ви купуєте в АТБ алкоголь або тютюнові вироби, можна показати електронні документи в додатку, оскільки АТБ тепер бере участь в даному експериментальному проекті.

Це стало приводом для флешмобу “# ДІЯвАТБ”, в рамках якого користувач повинен зробити фото на тлі супермаркету мережі АТБ, де повинен бути смартфон, на якому відкрито цей мобільний додаток, додати вищезгаданий хештег, після чого тринадцятого липня, після підведення підсумків, 10 користувачів отримають футболки “Дія”.

 

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.