У Telegram додали обіцяні відеодзвінки

Перелік можливостей Telegram поповнився відеодзвінки. Відповідна опція з’явилася в бета-версії 6.3. Першим про наявність нової можливості повідомив канал @betainfo.

Подробиці
Активація функції проводиться в настройках при включеному тумблер Experimental Feature. Десяток кліків по шестерінці – і біля кожного контактного номера з бета-версією і активованою опцією відеодзвінків з’явиться клавіша VideoCall.

Аватар. Для вибору оного достатньо клікнути по одному з «залитих» раніше знімків профілю (в минулі часи була потрібна повторна завантаження).

Автоматичне відключення повідомлень. Активація цього налаштування забезпечить автоматичне відправлення в архів всіх нових чатів з вимкненими повідомленнями (торкнеться всіх ініціювали спілкування «лівих» абонентів, а також створених сторонніми користувачами каналів і груп, в які ви були додані без свого на те згоди).

Нова анімація. Розробники порадували оновленої візуалізацією записи.

Picture in picture. У новій версії можливий швидкий переклад відео в зазначений режим рухом пальця по дисплею вгору. Для повернення, відповідно, доведеться зробити свайп вниз.

Терміни появи нової опції у всіх користувачів в публікації не уточнюються.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.