WhatsApp скопіював функцію у Telegram

Розробники месенджерів стикаються з постійною появою нових опцій у конкурентів, якими їх продукт не оснащений. Тому їм доводиться переймати досвід, тобто – копіювати полюбилися користувачам функції.

Подробиці
Припустимо, Telegram давно вже запровадив в свій інтерфейс анімовані стікери. З огляду на високий інтерес з боку користувачів, в WhatsApp також вирішили додати аналогічну можливість.

Встроювання анімованих стікерів в WhatsApp буде відбуватися поетапно. Зараз випробувати новинку можна в бета-версії програми – v2.20.194.7 для Android-апаратів і v2.20.70.26 для iOS-систем. Стікери можна переглядати, зберігати і пересилати вже сьогодні. По суті, це і є перший етап.

Надалі буде додана можливість імпортувати практично будь-які анімовані стікери. Тобто, якщо вам в Telegram «зайшов» певний стікерпак, ви зможете його встановити і в WhatsApp. Остання стадія інтеграції анімованих стікерів в месенджер полягає в додаванні їх в WhatsApp Store. Що стосується, коли саме другий і третій етап будуть реалізовані, не повідомляється.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.