Київстар представив дуже корисний мобільний додаток

Мобільний оператор «Київстар» спільно з компанією з розробки програмного забезпечення Intecracy Deals представив мобільний додаток Star.Docs для електронного документообігу. В результаті узгодження, обмін та зберігання юридично значимих електронних документів, а також їх підписання за допомогою технології Mobile ID від Київстар тепер можливо в смартфоні.

До сих пір сервіси для e-документообігу в Україні дозволяли працювати з цифровими документами тільки за допомогою мобільних версій веб-сайтів. З додатком Star.Docs, встановленому на смартфоні або планшеті, користувач зможе переглядати файли, погоджувати, коригувати та зберігати документи, обмінюватися ними з партнерами, а також завіряти за допомогою електронного підпису Mobile ID від Київстар.

Встановивши додаток Star.Docs на мобільний пристрій, користувач зможе:

  • узгоджувати і підписувати електронні документи;
  • переглядати вміст електронних документів;
  • підтверджувати запити на видалення електронних документів;
  • обговорювати документи в чаті;
  • зберігати і мати постійний доступ до файлів;
  • бачити, скільки документів очікують узгодження і підписання;
  • отримувати інформацію про перелік документів в угодах.

Дизайн додатка Star.Docs досить простий і зрозумілий для будь-якого користувача. У додатку можна відстежувати статус документів: підписано, вимагає узгодження, потрібен підпис, не підписаний партнером. Опція групового підписання зручна для тих випадків, коли в роботі знаходиться відразу кілька однотипних документів – підписавши або узгодивши їх в один клік користувач економить свій час.

При розробці програми Star.Docs були реалізовані заходи щодо захисту персональних даних та самого додатка, а інформація зашифрована в онлайн-сервісі. Для гарантії від втрати даних система проводить регулярне резервне копіювання (бекап) інформації користувачів.

У Київстарі також нагадали, що з 8 жовтня 2019 року використання цифрового мобільного ідентифікації та електронного підпису (Mobile ID) включено в усі голосові тарифні плани для корпоративних і контрактних абонентів.

Завантажити мобільний додаток Star.Docs можна в  Google Play Маркет  і App Store.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.