Viber дозволив виражати емоції по-новому

Після відеодзвінків, в яких може одночасно бути присутнім до двадцяти людей, розробники популярного месенджера Viber розповіла про ще один, досить цікавому нововведенні. Тепер всі користувачі Viber будуть здатні створити GIF-анімацію прямо в месенджері і обмінюватися ними зі своїми контактами.

Подробиці
Під час спілкування в різних соціальних мережах і месенджерах користувачі часто використовують не тільки емодзі, стікери або анімовані стікери, але і GIF-ки, які іноді більш чітко відображають емоції під час спілкування. Але тут проблема в тому, що можна або використовувати досить нудні стандартні GIF-анімації, або самостійно знаходити відповідні в Мережі. Тепер в Viber є цікава можливість вручну зробити свою GIF-ку, якій можна відразу ж поділиться.

 

Буквально в будь-яких чатах користувачі Viber можуть зняти короткий відеоролик прямо через камеру Viber, або взяти будь-який з уже створених в галереї, після чого можна перетворити його в анімацію, зациклений, додавши так званий “ефект бумеранга” або реверсне відтворення. Для того, щоб створити GIF-анімацію в месенджері, знадобиться обрізати відеоролик, накласти потрібний ефект і додати оверлеєм текст, стікери та інші плюшки, які пропонує додати редактор Viber.

На даний момент можливість створювати власні GIF-ки доступна тільки для користувачів мобільних пристроїв Apple, але в наступному оновленні Viber для Android стане доступна і для всіх інших користувачів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.