Xiaomi Mi Band 5 Pro – спортивний браслет з GPS і іншими перевагами

Вже сьогодні, 18 червня 2020 року, на території Китаю почнуться офіційні продажі спортивного браслета Xiaomi Mi Band 5, отримав який масу особливостей. Новинка підтримує одинадцять спортивних режимів, має чіп NFC для безконтактної оплати покупок і послуг, володіє водозащитой за стандартом IP68 (5 АТМ), має великий кольоровий екран і новітні сенсори для вимірювання фізичної активності. Втім, як виявилося, цей трекер виявиться не єдиним, який китайська корпорація випустить влітку нинішнього року. Як виявилося, до анонсу і запуску в продаж готуються відразу дві нові моделі, одна з яких буде дешевше, а інша навпаки виявиться дорожче. Випустити такі новинки було вирішено через посилення конкуренції на ринку переносної електроніки, адже з кожним роком все більше компаній випускають свої гаджети на такий ринок.

Оригінальна модель нового спортивного браслета коштує цілих 179 юанів (750 гривень), тобто її покупка обходиться далеко не в саму скромну грошову суму. Саме тому компанія вирішила випустити модель з приставкою Lite, яка буде коштувати, за даними китайських ЗМІ, всього-на-всього 129 юанів, тобто обійдеться вона в 500 гривень. Втім, на одній тільки цій моделі все не обмежиться, бо вже незабаром настане день, коли всі бажаючі зможуть без будь-яких складнощів і труднощів купити таку модель, як Xiaomi Mi Band 5 Pro. Сьогодні, 18 червня, в мережі з’явилися перші подробиці про те, чим вона зможе похвалитися і за якою ціною її приблизно стане можливим придбати. Новинка буде оцінена в 249 юанів, тому бажаючим стати її власниками потрібно викласти близько 1100 гривень.

По частині зовнішнього вигляду просунута версія фітнес-трекера виявиться ідентичною, тобто вона як і раніше буде оснащуватися 1,1-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 294 на 126 пікселів, який є сенсорним і кольоровим. Зарядка цього пристрою здійснюватися буде за рахунок спеціальної магнітної зарядки, яка приєднується до тильної частини трекера, причому знімати ремінець для цього більше не була необхідною. Просунута версія спортивного браслета вже фактично підтверджена офіційно, так як її згадка виявили в випущеної лічені години назад бета-версії додатка Mi Wear для смарт-годин Xiaomi. Саме такого роду відомості стали причиною появи інформації про те, що вже незабаром в продаж надійде така новинка, як Xiaomi Mi Band 5 Pro.

Ця дорога модель трекера буде відрізнятися від оригінальної наявністю модуля GPS для визначення місця розташування в просторі, барометричним альтиметром (висотоміром) для визначення набраної висоти, а також, крім того, ще й більш просунутими сенсорами для визначення фізичної активності та якості сну. Швидше за все, такий спортивний браслет отримає ще якісь особливості, проте про таких зараз, в даний час, ще зовсім нічого невідомо. Залишається вірити, що компанія Xiaomi не стане зволікати з випуском такої новинки на ринок, однако. сподіватися на її анонс раніше другої половини червня не варто, тому що спочатку оригінальний Mi Band 5 повинен продатися великим тиражем на хвилі дуже високий попит.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.