Sony PlayStation 5 проти PS4 Pro – на який консолі графіка краще

Не так давно команда розробників всім відомого гоночного хіта Gran Turismo анонсувала його наступну частину. Негайно з’явилося багато роздумів гравців про те, що на даному етапі розвитку індустрії – графіку в грі і реальність вже не відрізнити через дуже високої деталізації і реалізму. На тлі цього один ентузіаст вирішив порівняти графіку в Gran Turismo на консолях PS4 Pro і PS5.

В підсумку
Особливої ​​розриву в якості зображення немає, оскільки в обох випадках картинка дуже деталізована і реалістична. При цьому помітно, що версія гри для нової консолі PS5 має набагато більш реалістичні моделі, ніж Gran Turismo Sport, що вийшла на PS4 Pro, консолі минулого покоління. Нижче ви бачите відеоролик, в якому і порівнювався якість графіки на цих двох платформах.

 

Відеотрейлери, в якому демонструється новий гоночний симулятор, ми побачили під час останнього онлайн-заходи Sony. Крім лінійки нових ігор, які вийдуть для PS5, ми побачили дизайн самої консолі, а також нові аксесуари для неї, на кшталт навушників, камери і так далі.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.